ÁRAINK
AUTÓKLÍMA FERTŐTLENÍTÉSRE
Kecskeméten kívül is van lehetősége kiszállással kérni szolgáltatásunkat, mely mindennap, vasárnap és ünnepnapokon is igénybe vehető!
 Azt árak Kecskeméten belül tartalmazzák a helyszíni kiszállás díjját is!

A mi ajánlatunk: Kombinált ózonos (Nec-TEC OzoneMaster) és 

ultrahanggal porlasztott (TEROSON VR 200 a Henkel Magyarország Kft. által forgalmazott hivatalosan engedélyezett és elismert

speciális gépjármű légkondicionáló fertőtlenítőszeres) kezelés:

13. 000 Ft -ért!

Klmatisztításhoz a megnevezett eszközöket bérelheti is, kérjen szóbeli tájékoztatást.

Megelőző kezeléseink mellett lehetősége van büdös, elhanyagolt klíma szagának megszüntetésére is. Ennek a kezelésnek az ára 16.000 Ft és kb. 3 órát vesz igénybe, kiszállással nem teljesíthető. Ezügyben időpont egyeztetésre kérem a 06209221040 -es telefonszámot hívja!

Ózonos
tisztítás
7.000 Ft
20 perc
A teljes fertőtlenítésre egy légtér esetén 20 perc behatási idő elegendő, azonban szagok semlegesítése esetén azok töménysége és fajtája határozza meg az időtartamot.
Ultrahangos
tisztítás
10.000 Ft
20 perc
A fertőtlenítés átlagos méretű autók esetében 20 perc alkalmazási idővel teljesíthető. Szagok semlegesítésére az ózonos eljárással egybekötve ajánljuk. 


Kombinált
tisztítás
13.000 Ft
20 + 20 perc
Az eljárás ózonos kezeléssel indul és  ultrahangos eljárással fejeződik be a hosszan fenntartható higiénia  érdekében. Válassza a komplett biztonságot és rendelje meg nálunk a kedvező árfekvésű teljes szolgáltatást! 

Megjegyzés a feltüntetett árakhoz!

A személygépkocsik mellett vállaljuk kamionok, teherautók vezetőfülkéinek, légkondicionáló berendezéseinek fertőtlenítését a megadott telephelyen Kecskeméten és vonzáskörzetében, egyedi kedvező árajánlattal hétvégi munkavállalással is! 

Kisteherautók és haszongépjárművek kezelése csak abban az esetben tér el a fenti áraktól ha külön rakodótér kezelésre is szükség van.