ÁRAINK
AUTÓKLÍMA FERTŐTLENÍTÉSRE
Célunk, hogy mindenki igényeinek megfelelően hajtsa végre maga a klímatisztítást!
Az általunk bérbeadandó gépek egyszerű kezelésűek, speciális tudást nem igényelnek. Néhány gomb benyomása után a gépjárműbe helyezett eszközök automata módon fertőtlenítő folyadékot vagy ózon gázt fejlesztenek.  

Béreljen és spóroljon! 24 órás időtartam alatt 1 - 2 vagy akár 10 gépjármű fertőtlenítése is elvégezhető 1 bérlés áráért!   

A mi ajánlatunk: 

Ultrahangos gép bérlés 12.000 Ft-ért, kezelés helyszíni kiszállással 14.000 Ft -ért! 

Kombinált ózonos és ultrahanggal porlasztott speciális gépjármű légkondicionáló fertőtlenítőszeres kezelés:

bérléssel 16.000 Ft vagy helyszíni kiszállással 18.000 Ft -ért! 


Megelőző kezeléseink mellett lehetősége van büdös, elhanyagolt klíma szagának megszüntetésére is, mely bérléssel lehetséges!

 Szaktanácsért kérem hívjon a  06209221040 -es telefonszámon!

Ózongenerátor 
bérlés
8.000 Ft
javasolt időtartam 30 - 90 perc
A teljes fertőtlenítésre egy légtér esetén 30 perc behatási idő elegendő, azonban szagok semlegesítése esetén azok töménysége és fajtája határozza meg az időtartamot.
Ultrahangos gép 
bérlés
12.000 Ft
javasolt időtartam 20 perc
A fertőtlenítés átlagos méretű autók esetében 20 perc alkalmazási idővel teljesíthető. Szagok semlegesítésére az ózonos eljárással egybekötve ajánljuk. 


Kombinált tisztítási eszközök
 bérléssel
16.000 Ft
 javasolt időtartam 40 + 20 perc
Az eljárás ózonos kezeléssel indul és  ultrahangos eljárással fejeződik be. Válassza a komplett biztonságot és rendelje meg nálunk a kedvező árfekvésű teljes szolgáltatást! 

Ultrahangos gép: A klímarendszerek fertőtlenítésére kifejlesztett eszközzel, egy speciális tisztítószer kerül bepermetezésre az utastérbe, melynek feladata, hogy a mikroorganizmusokat semlegesítse. A berendezés működésének lényege a fertőtlenítő oldat felvitele a egy piezoelektromos kristály felületére, mely nagy frekvencián vibrálva (ultrahangos frekvencia - ebből ered a fertőtlenítő módszer és a berendezés neve), lebegő permetet hoz létre. Ez a permetfátyol az utastér levegőjének belső keringetésével képes eljutni a szellőzőrendszer minden pontjára. Az ultrahangos módszer legfontosabb előnye a vékony permetfátyol képződése (nagyon apró folyadékcseppekben) szobahőmérsékleten. Ebből kifolyólag a folyadék részecskéi nem ülepednek le túl könnyen az érintett felületeken. Igy a párologtatón összegyűlt penész és egyéb gombák ellen ez a fajta technológia lehet a leghatásosabb.


Megjegyzés a feltüntetett árakhoz!

A személygépkocsik mellett vállaljuk kamionok, teherautók vezetőfülkéinek, légkondicionáló berendezéseinek fertőtlenítését a megadott telephelyen Kecskeméten és vonzáskörzetében, egyedi kedvező árajánlattal hétvégi munkavállalással is!