Felület és légtér hidegködös fertőtlenítés 180 -ig 8.000 Ft / alkalom Kecskemét belterületén!

Kiszállás Kecskeméten kívül + 2.000 Ft / 25 km-es körzetben.

Miért nem csak az ózonos? Mert a hidegködös klórmentes vegyszerrel a fertőtlenítés tartósabb, gyorsabb és ezáltal olcsóbb!

Megrendelés teljesítése mindennap este 20 óráig, szombaton és vasárnap is. 


Hatékonyan, biztonságosan, gyorsan és  természetesen!
20201114-125200.jpg
Felület és légtér fertőtlenítés Kecskeméten 
Lakás, autó vagy iroda fertőtlenítés Kecskeméten és környékén!
 Szombaton és vasárnap is nyitva! 
Vállalkozásunk az ózon mellett folyékony felület és légtér fertőtlenítőt is használ, amelyet Ryobi 18V One+ ködképző géppel juttat a fertőtlenítendő területekre.
Megbízás esetén az általunk preferált KLINIKO-TEMPO tisztító 
és fertőtlenítőszerrel történik. A fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja. HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA)  vírusölő hatással rendelkezik, ezért egészségügyi és kórházi használatra is alkalmas.


A hidegködképző segít gazdaságosan, de mindenre kiterjedő klórmentes sterilizálást végezni.  A fertőtlenítés után a helyiségek 15 - 30 perc várakozási idő után használatba vehetők. 

Telefonszám: 0670 279 9211 v.
info.ozonemaster@gmail.com
Miért válassza a hidegködös fertőtlenítést?

 A hideg ködös eljárás lényege, hogy a fertőtlenítőszerből egy úgynevezett ködgenerátor segítségével 10-230 mikron méretű cseppeket állítunk elő a fertőtlenítőszer oldatából. Az 50 mikron alatti fertőtlenítőszer-részecskék tartósan képesek lebegni, ezáltal biztosítják, hogy a zárt térben lévő tárgyakat, felületeket egyenletesen, vékony rétegben befedjék. 

- Megfelelő vegyszerrel széles spektrumú a fertőtlenítés, baktériumok, vírusok, spórák, gombák ellen is hatásos. 

 -Minden apró résbe, eldugott helyre bejut a porlasztott köd. Elér minden felületet és kifejti a hatását, ott is ahol a kézi takarítás nem képes.

 -Hosszan tartó védelmet biztosít mivel a fertőtlenítőszer egy réteget hoz létre a felületeken, ami gátolja a kórokozók újbóli megtapadását.
 
- Környezetbarát, természetes módon lebomlik, nem keletkeznek egészségre káros bomlástermékek, nem hagy szagot maga után. 

Hogyan csináljuk?

 Fontos, hogy a hideg ködképző berendezésekkel történő fertőtlenítést, mindig a helyiség belsejétől indulva, a kijárat felé tolatva haladva, fentről lefelé végezzük el, hogy a fertőtlenített rész érintetlen maradjon. 
Ugyancsak fontos a megfelelő behatási idő biztosítása, ezért a helyiség maradjon zárt egészen a száradásig, azaz a cseppek teljes elpárolgásáig. 
Szellőztetéssel,  pl. ajtó vagy ablak nyitással a tartósan lebegő részecskék kijuthatnak a helyiségből, így a fertőtlenítés hatásfoka csökken.  

 

Tudta, hogy szőnyegtisztító-, kárpittisztító gépet, ózongenerátort, hőkamerát, fűkaszát vagy ágdarálót is bérelhet tőlünk

 szombaton vagy akár vasárnap is?


Padló és felület szárító gépeink használatával télen is gyorsan száradnak bútorai, szőnyegei.

Takarítógép 6.000 F t/ 24h, ózongenerátor 8.000 Ft / 24h áron kőlcsönözhető,
 tájékozódjon a részletekről!

Ryobi hideg ködképző + 1 liter Kliniko Tempo felületi fertőtlenítő
kölcsönzés Kecskeméten
6.000 Ft/4h vagy 8.000 Ft/12h

Szolgáltatás keretében végzett fertőtlenítés teljesítés 
mindennap 16:00 óra után és a teljes hétvégén egyedi árajánlattal! 
iwdswdsdsd.jpg
Innovatív megoldás
Vezeték nélküli hordozható porlasztó, ködpermetező kompakt készülék fertőtlenítéshez.
img-20210729-105310.jpg
Egészségre ártalmatlan

Gyors behatási idő (1 perc). A felület azonnal újra használhatóvá válik. Öblítés nélkül alkalmazható. A Kliniko-Tempo közvetlenül a felületre permetezhető, majd tetszés szerint szárazra törölhető vagy elpárolgása (néhány másodperc) megvárható. Használata után nem kell vízzel leöblíteni a felületet (az élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületet sem). Színezék-és illatmentes.

hqdefault.jpg
Gyors és hatékony
Akkumulátorról működtethető. Hatótávolsága 4,5 m. Súlya üresen 2,8 kg. A tartálya 2 liter fertőtlenítőszer betöltésére alkalmas. 
Mentőautó ferőtlenítése Ryobi géppel: