TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS KECSKEMÉTEN 
MINDENNAP ELÉRHETŐ! 

Takarítógép kölcsönzés Kecskeméten a hétvégén is: 

BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN!  A HÉT MINDEN NAPJÁN, SZOMBATON ÉS VASÁRNAP IS, ESTE 19:00 ÓRÁIG! 

📞 06702799211 📞

Vegyszert külön árban biztosítunk!

🔶 Szőnyeg és kárpittisztító gépek 7.000,- /nap ✔  

🔶 gőztisztító  7.000,- /nap 

 🔷 magasnyomású mosó 8.000,- /nap ✔  

🔶 ózongenerátor 8.000,- /nap ✔  

🔷 hengerkefés padlósúroló 8.000,- /nap ✔  

🔶 akkus ablaktisztító 2.500,- /nap 

🔷 szőnyegszárító gépek 2.000,- /nap ✔  

--------------------------------------------

CÍM: KECSKEMÉT, VÁGÓ UTCA 19. 

(üzlet és parkolás az udvarban)

Foglaljon gépet előre vagy kölcsönzés előtt érdeklődjön!

(Biztonsági szempontok miatt gépeink egyedi gravírozással vannak ellátva!)

🤔Tudta, hogy hétköznap helyszíni szőnyeg és kárpittisztítás is igényelhető illetve szőnyegszárítót is kérhet? Kérjen árajánlatot! 
........................................................
karpittisztitogepkolcsonzesekecskemeten-2-1.jpg

Minden bérlőnek 1 dl ajándék Grass folttisztítót adunk!

A környezetbarát és hatékony Karcher RM 760 tabletta, mely szőnyeg és kárpittisztító gépeinhez ajánlott, 500 Ft/db áron kapható! 

🕗 - BÉRLETI DÍJ, 24 ÓRA 7.000 FT - 48 ÓRA 14.000 FT: 🔰

🔹Szőnyeg és kárpittisztítógépek: Würth SEG 10-2/Karcher Puzzi 8/1 és Santoemma SW15

 ülőgarnitúrák, székek, kanapék és szőnyegek, ágymatracok takarítására, autókárpit tisztításra.

🔹Padlótisztító: Hoover f5950  vegyszeres víz kipermetezése és felszívása mellett súrolja a kemény burkolatokat.

🔹Gőztisztító: Karcher Vaporapid 1501 gőztisztító. Fürdőszobai és konyhai felületek, radiátorok stb tisztítására.

karpittisztitogepkolcsonzesekecskemeten.jpg

🕗 - BÉRLETI DÍJ, 24 ÓRA 8.000 FT - 48 ÓRA 16.000 FT: 🔰

🔸Magasnyomású mosó: Kärcher K 7 Compact beton, térkő és tető tisztításához (szennymaró fej külön árban) 

🔸Hengerkefés súrológép:  Lux Uniprof 240, (340 típus 12e. Ft-ért ) kettő darab hengerkefével, kő, járólap fúga tisztításához. PVC, WPC vagy padlószőnyeg tisztításhoz. Vizes súroló, ami összegyűjti a vizet.

🔸Ózongenerátor: OzoneMaster Pro 30000 TS helyiségek és autók fertőtlenítésére.

🔸Ablaktisztító:  Leifheit Dry&Clean All In One 51016 akkus ablaktisztító 2.500 Ft/nap. 

🔸 Szárítók: Trotec TFV 30 S És 10 S szőnyeg és padló szárító 2.000 Ft/nap. 


Gyakori kérdésekre válaszaink illetve gépeink helyes használata, 

üzembehelyezése megtekinthető itt.


Szőnyeg és kárpittisztító szereinket, állati szag- és folteltávolítónkat
kérje kölcsönzéskor tőlünk!
ozonemaster-tisztitoszerek-.jpg
Környezetbarát megoldás

Kärcher RM 760 CarpetPro ( 500 Ft/db ) tabletta az általános szőnyeg és kárpittisztításhoz, környezetbarát lebomló anyagokból. Nem habzik és közel pH semleges, nem kell öblíteni. Grass  textil- és kárpittisztító ( 500 Ft/dl ) folteltávolító az erős szennyeződésekhez. Szórófejes flakonnal adagolható a szövetekre és szőnyegre, erős lúgos, zsíroldó hatású szer. Simple Solution Urine Destroyer  ( 500 Ft/dl ) az állati vizelet szagok és maradvány foltok megszüntetésére.

kutyapisimacskapisitisztitaskecskemet.jpg
Kutya  és macska vizeleteltávolító

Kutya és macskatartók figyelemébe ajánljuk! Takarítógép bérlése mellé választhatja a Simple Solution folyékony enzimatikus vizeleteltávolitó szert, mely nem csak a foltokkal, hanem a szagokkal is megbirkózik.

A hagyományos tisztítószerek vegyszereket használnak a foltok és szagok eltávolítására, de az enzimek a zsírok, fehérjék és szénhidrátok  teljes egészét lebontják, megsemmisítik.   

urine-destroyer-ozonemaster.jpg
Egyszerű és hatékony

A végrehajtott szőnyeg vagy kárpittisztítást követően, a Simple Solution folyékony enzimatikus vizeleteltávolitó szert pumpás adagoló fejjel vigye fel legalább 2x akkora részre mint, maga a folt. Biztosítsa, hogy a szer bejusson a szövetszálak közé. Az egyenletes eloszlatás érdekében használjon kefét. Az enzimek kb. 10 perccel a felhordás után  kezdik el hatásukat kifejteni. A maximális eredmény elérése érdekében hagyja a szert 24 - 48 órán keresztül a felületen megszáradni.

takaritogep-berles-kecskemeten-vago-utca-19.jpg
Miért tőlünk kölcsönözzön Kecskeméten takarítógépet? 
- Mert szőnyegszárítónk segítségével egész évben takaríthat szőnyeget! 
- Mert a háztartási takarítógépeink parkja Kecskeméten a legnagyobb! 
- Mert mi kiszállítást is vállalunk,  megmutatjuk a gépek működését!  
- Mert tőlünk szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is egy-egy napra kölcsönözhet!
- Mert a gépeink kiváló minőséget képviselnek Európa szerte!
KI ÉS VISSZASZÁLLÍTÁSRA LENNE SZÜKSÉGE, DE NEM KECSKEMÉTI?
KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!
 A gépek mindegyike személyautóban könnyedén szállítható! 
Kecskemét belterületén a ki és visszaszállítás + 2.500 Ft. 
Letéti díjat csak kivételes esetekben kérün pl: távoli lakcím, lejárt okmányok stb.  
----------------------------
Tudta, hogy kérhet tőlünk helyszíni szőnyeg és kárpittisztítást, fertőtlenítést

 vagy bérelhet tőlünk ugrálóvárat, hőkamerát, ágaprítót?  

Tekintse meg webfelületünk főoldalát és tájékozódjon szolgáltatásainkról! 

MIÉRT JÓ A KÁRPIT ÉS SZŐNYEGTISZTÍTÁS, mIÉRT KÖLCSÖNÖZZÜNK GÉPET?

A szőnyeg drága beruházás a családnak, azonban annak higiénikus tisztítása a porszívózáson kívül már nem egyszerű dolog. Mindennapi életünk során a szőnyegek elkoszolódnak, foltosak lesznek a kiömlött üdítőtől vagy bortól, kávétól. A szakszerű folteltávolításra mi tudjuk a megoldást. A takarítócégek által is használt Sabrina szőnyeg és kárpittisztító strapabíró, könnyen kezelhető készülék, mellyel a munka megkönnyíthető. A Würth SEG 10-2 géphez képest "haladósabb" munkát lehet vele végezni. Tartálya 4 illetve 5 literrel nagyobb, így kevesebb fordulást igényel a nagyobb felületű szőnyegtisztításoknál. A Würth azonban szívóerőben jobban teljesít és a hozzáadott résszívóval a gépjárművek nehezen megközelíthető zugai is jól tisztíthatók. Autó kárpittisztítás töredékáron Kecskemét? Igen ha bérel és magának mecsinálja az ember.

A  maradéktalan siker azonban nem csak a gépen múlik, hanem a megfelelő vegyszer kiválasztásán is. Ebben viszont a Kärcher tablettája az, amely a kényelmi szempontok mellett hatékonyságában is jól teljesít. 

Ital vagy étel foltok a kanapén, szőnyegen? Háziállatot tart? Az ebből adódó szag, kosz és szőr felszámolására szintén megoldást jelenthet eszközünk. Ha allergiás, akkor javasolt félévente ágymatracait, szőnyegeit tisztítani, kitakarítani, hogy a poratkáktól származó ürüléket eltávolítsa lakókörnyezetéből. Ezen nyomok eltakarítása a Santoemma Sabrina szőnyegtisztító számára nem kihívás, csak általános feladat, a készülék kárpittisztításhoz vagy szőnyegfelületeken folteltávolításhoz ideális megoldás. A tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, mely az általunk adott szőnyegszárítóval gyorsan megszárítható, ezáltal a felületek rövid időn belül újra használhatóak lesznek.

Ne gondolkodjon elkoszolódott szőnyegének tisztításán, csinálja meg önmagának saját otthonában!  

Béreljen profi takarítógépet! Ha nekiáll és csak a foltot kezdi el dörzsölni a szőnyeg szálai roncsolódhatnak a folt helye kifakulhat. Kezelje egybe a szőnyegét, évente egyszer minimum tisztítsa ki vizes kárpittisztítóval. A takarítás utáni állapot megéri a költséget és fáradozást. A takarítógépből kiöntött elhasznált víz színe tanúbizonyság arra vonatkozóan, hogy a szőnyeg porszívózása nem egyenlő a takarítással.    

Takarítógépünk egyaránt alkalmas irodák, rendelők, háztartások, vállalkozások vagy cégek számára. Hotelek, apartmanok, albérletek számára különösen ajánlott, ha nem akar vásárolni, béreljen kárpittisztítót tőlünk. Akár azonnali kiszállítással biztosítjuk takarítógépünket kedvező áron és feltételekkel, amelyek nem csak általános tisztításra, hanem állagmegőrzésre is hatékony megoldást nyújtanak. A tőlünk kölcsönzött takarítógéppel időt, energiát spórol.  Ha takarítógépről, kárpittisztító gépről vagy szőnyegtisztító gépről beszélünk, az szakmai nevén extrakciós vagy vizes takarítógépet jelent. A száraz nedves porszívó általában vegyszer adagolására nem képes és kárpitfejjel sem rendelkezik ezért annak alkalmazása nem hatékony.
Az általunk kölcsönzésre kínált eszköz vegyszeres vízzel mossa át szőnyegét, melyet utána szőnyegszárító gépünkkel könnyedén száríthat. Számolja fel még ma a piszkos foltokat, lerakódásokat, poratkákat bérelhető takarítógépünk használatával. Miért éri meg ipari takarítógépet kölcsönözni az otthoni háztartásba?
Mert a takarítógép bérlés költség-, használata pedig időtakarékos megoldás. Ha takarítógépet bérel, nem kell karbantartási és esetleges javítási költséggel számolnia. Továbbá a takarítógép bérlés illetve kölcsönzés esetén akár ingyen is házhoz visszük a készüléket és a szőnyegszárítót, valamint a célnak megfelelő vegyszereket, használaton kívül pedig nem foglalják Önnél a helyet.