KEDVEZŐ ÁRAK, MINŐSÉGI GÉPEK! SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK EGYBEN!
Bejelentkezés alapján, rugalmas feltételekkel várjuk!

🔻 Kecskemét, Vágó utca 19. 
📞 06 70 279 9211. 

Szőnyeg és kárpittisztító gépek kölcsönzése: 24 óra 7.000 Ft, Karcher tisztító tabletta 500 Ft /db.

Magasnyomású mosó, gőztisztító, hengerkefés padlósúroló, ózongenerátor stb.
A teljes hétvégén és ünnepnapokon is bérelhet, 7:30 órától 19:00 óráig!

Minden takarítógép bérléshez 1 dl Grass folttisztítót adunk ajándékba!
Napi bérlése során több autót vagy lakást is kitakaríthat, így lesz igazán költséghatékony ez a megoldás. 
Mi megmutatjuk hogyan csinálja és vegyszert is biztosítunk!  A profi gép meggyorsítja a munkát, de a foltokat a jól megválasztott vegyszerek távolítják el. 
Mi a Karcher RM 760 tablettát ajánljuk. Autó kárpittisztítás, szőnyeg tisztítás, kanapé tisztítás? Tekintse meg a  YouTube-on!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szőnyegtisztító gép bérlés kaució nélkül akár vasárnap is? Igen, takarítógép, szőnyeg és kárpittisztító gépek bérbeadása Kecskeméten!

 - Ozonemaster.hu -

 Ha profi szőnyegtisztítót keres, jöjjön el hozzánk! A legszélesebb kínálat szőnyeg és kárpittisztító gépekből Kecskeméten!
Szombaton és vasárnap is állunk rendelkezésére!
nevtelen-terv-30.jpg
Bérleti díjak szőnyeg- és kárpittisztító gépekhez, ipari porszívóhoz
                                                                      24 óra 7.000 Ft / 48 óra 14.000 Ft

Santoemma SW15 szőnyeg és kárpittisztítógép. Ülőgarnitúrák, székek és szőnyegek, ágymatracok takarítására, autókárpit tisztításra.

Würth SEG 10-2  szőnyeg és kárpittisztítógép, kanapék, fotelek, kisebb szőnyegek és autókárpit tisztításához is ideális.

Karcher Vaporapid 1501 gőztisztító általános tisztításra

  • Tisztítószer Karcher RM 760 tabletta külön árban, 
  • +2500 Ft-ért kiszállítással Kecskemét területén,
  • + 2000 Ft-ért szőnyegszárítóval együtt.
Bérleti díjak gőztisztítóhoz, súrolókhoz, magasnyomású mosóhoz és ózongenerátorhoz:
                                                                     24 óra 8.000 Ft / 48 óra 16.000 Ft
Kärcher K 7 Compact magasnyomású mosó, beton, térkő, kerti bútor tisztításra. 

Lux Uniprof 240 és 340 vizes hengerkefés járólap, fúga és szőnyegtisztító, kő, PVC, WPC tisztításhoz. A hengerkefés gépeink tisztítószeres vízzel felmossák, súrolják és szárítják a padlót. Lux Uniprof 340 gép 12.000 Ft / 24 óra.

PRO-30000 TS  légtér és felületfertőtlenítő ózongenerátor.

  • Különböző erősségű keféket biztosítunk a súrológépekhez. 
  • Ózongenerátorhoz külön ventilátort is adunk,
  • +2500 Ft-ért kiszállítással Kecskemét területén.
padlotisztitas-ozonemaster-1.jpg

- 24 óra 2.000 Ft :

Trotec TFV 10 és 30 S szőnyeg, fal és padló szárító. Vizes szőnyegtisztítás, beázás, vakolás vagy festés után gyors száradást garantál. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ön is lehet profi autókárpit tisztító! Kecskeméten szőnyegtisztítás vagy autókárpit tisztítás a legolcsóbban? Béreljen gépet!

Szőnyegek, kanapék, konyhaszékek, ágymatracok és autók üléseinek tisztítása egy napon, így lesz igazán gazdaságos a gépbérlés, mellyel akár több tízezer forintot is spórolhat. A vegyszerek vásárlásával sem kell bajlódnia, többféle szer közül választhat nálunk. A felületekhez és a szennyeződés mértékéhez igazítva a legjobbat ajánljuk folteltávolításhoz, szagtalanításhoz és fertőtlenítéshez.    
Keressen minket a Google vagy Facebook felületeken, takarítógép kölcsönzés Kecskemét, kárpittisztító gép kölcsönzés Kecskemét, akkor Ozonemaster.hu! 

Szőnyegtisztítás, ülőgarnitúra és autókárpit tisztítás gazdaságosan!
Az évek múlásával a szőnyegtisztítás, autókárpit tisztítás és az ülőgarnitúrák tisztítása elengedhetetlenné válik annak érdekében, hogy környezetében valódi tisztaság legyen és megelőzze a poratkák által kiváltott allergia kialakulását vagy súlyosbodását.

Az első dolog, amit a legtöbb ember észrevesz, amikor más otthonába belép a padló. A kemény burkolatok mellett a szőnyeg tisztasága az ami befolyásolja tisztaságérzetünket. Egy foltos kanapé vagy szőnyeg rossz benyomást kelt vendégeiben és otthona többi része lehet, hogy tisztásági szempontból hibátlan, mégis az összképet elrontja. 
Az autókárpit tisztítás szintén nagyon fontos, hiszen rengeteg időt töltünk gépjárműveinkben és azok felületet hamarabb elhasználódik mint bármilyen más ülőalkalmatosság. 

Milyen lehetőségei vannak a szőnyegtisztításnak, autókárpit tisztításnak? 

Nekiállunk vegyszerrel és kefével, de akkor a felületek vizesek foltosak maradnak. Vásárolunk illetve kölcsönzünk egy takarítógépet, száraz nedves porszívót vagy megbízunk egy takarítócéget a feladattal. 

De Ön is lehet profi szőnyegtisztító vagy autókárpit tisztító! Egy profi takarítógéppel, kiváló tisztító vegyszerrel otthon Ön is megoldhatja a szőnyegtisztítást és autókárpit kárpittisztítást. Ha nem szeretne sok pénzt költeni és több helyszínen is szeretne takarítani, de évente csak pár alkalommal, akkor válassza a szőnyeg és kárpittisztító gépbérlést. A profi takarítógépek gépek ára igen magas és egy rövid számolással könnyen arra a megoldásra juthat, hogy a bérleti díj jóval kedvezőbb mint a vásárlás. 

Ha szeretne takarítógépet, kárpittisztítót kölcsönözni vagy bérelni forduljon hozzánk, Kecskeméten állunk rendelkezésére! Rugalmas feltételekkel, hosszabb távon jelentős kedvezményekkel várjuk jelentkezését!