Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon!
20220824-132835.jpg

Bemutatkozás:

Az Ozonemaster vállalkozás 2019 évben indult, melynek akkori profilja az ózonos fertőtlenítés volt. Az idő múlásával szolgáltatásaink köre jelentősen bővült így mára leginkább gép és eszköz kölcsönzői tevékenységünk került előtérbe. Én fő foglalkozásomban a BKVMRFK Bűnügyi Igazgatóságának főnyomozója vagyok, míg Kata multi-level marketing  tevékenysége mellett vesz részt a családi vállalkozásunkban. 
Népszerűsítjük az otthoni szőnyeg és kárpittisztítást, melyet sok helyen elhanyagolnak.
A tisztaság mértékét a zárt terekben a levegő minőségéből, illetve a bútorok és padlók szennyezettségéből szűrjük le elsődlegesen. Ezért tartjuk fontosnak, hogy gépeink segítségével javítsunk környezetünk állapotán. Hiszünk abban, hogy a tiszta egészséges környezet, hozzájárul életminőségünk javításához és mentális állapotunk pozitív befolyásolásához. 
 Tanács László és Ponyokai Katalin 
Hol talál minket?

Kecskeméten, a belváros peremén található Vágó utca 19. szám alatti társasházban. A kiszolgáló helyiség a belső udvarban található, bejelentkezés alapján várjuk ügyfeleinket. A parkolás a társasház udvarán megoldott a bérelhető gépek és eszközök ki és bepakolása, illetve a fizetős parkolási övezet miatt célszerű igénybe venni.   
nevtelen-terv-12.jpg
Az szolgáltatások hétköznap és hétvégén is igénybe vehetők,  a megadott telefonszám 07:00 és 21:00 óra közötti időszakban elérhető.