higi-szorolap98pdf.jpg
AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS KECSKEMÉTEN KEDVEZŐ ÁRÚ BÉRLÉSSEL VAGY KISZÁLLÁSSAL!
Telefonszám: 06209221040
Ultrahangos gépek bérlése 2,5 dl speciális klímafertőtlenítő folyadékkal 24 órára 12.000 Ft-ért, mely 2 db autóra elégséges vagy
 ózongenerátor bérlés 8.000 Ft-ért. 

A klímát kapcsolja be és állítsa a be a belsőkeringetést! 
A folyadékkal feltöltött ultrahangos gépen lévő egy darab gombot nyomja be! 
20 perc elteltével a gép automatikusan leáll, kész a kezelés! 

Ultrahangos, vegyszeres kezelés kiszállással Kecskemét táblán belül14.000 Ft-ért a vírusok, penészgombák, baktériumok ellen.  Hosszantartó klímarendszer védelmet nyújt! 20 perc alatt bárhol elvégezhető!

- Ózongenerátoros kezelés bérléssel csak 8.000 Ft-ért fertőtlenítésre, dohányszag eltávolításra hálózati áramról!

- Megelőző kezeléseink mellett lehetősége van büdös, elhanyagolt klíma szagának megszüntetésére is. Béreljen gépet 24 órára és spóroljon!


nevtelen-terv-52.jpg

Válasszon Ön a technológiák közül vagy kérje ki tanácsunkat!

Ózonos fertőtlenítés:  Nec-TEC OzoneMaster 30.000 mg 

Az ózongenerátorral végzett kezelés során a gépkocsi szellőzőberendezései mellett a teljes utastér felület fertőtlenítése zajlik. Így nem csak légkondicionáló berendezése, hanem az utastér teljes egésze is behatás alá kerül.   Az ózon oxidálja a légtérben és a felületeken megtapadt mikroorganizmusokat, megszünteti a dohányszagot és más szagokat, megelőzi az allergiás reakciókat.  A gépkocsi utasterébe elhelyezett nagy teljesítményű ózongenerátor a meglévő oxigént alakítja át ózonná.

Hidegködös, ultrahangos fertőtlenítés: Teroson Terosept 2 és Wynn's Aircomatic II

A  fertőtlenítő vegyszeres kezelés lényege, hogy a gép ultrahangos frekvencia által a tisztítófolyadékokat 5 mikron alá porlasztja. Az ilyen nanorészecske méretű cseppek a levegővel keveredve hatékonyan fertőtlenítik a gépjármű szellőző rendszerét a pollenszűrőn keresztül is. A szellőzőjáratokban megtelepedett  baktériumokat, gombákat és a pollent is felszámolja.  A szer a szellőzőjáratokba bejutva, vékony filmréteget képez, ezzel hatása kb. 2 hónapig fenntartható.

 Béreljen a ózonos és ultrahangos  kezeléshez gépeket! Együtt csak 16.000 Ft-ért! 

Kecskeméten kívül is van lehetősége kiszállással kérni szolgáltatásunkat, mely szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is igénybe vehető!

Válassza a minőséget és a megbízhatóságot:

Az ultrahangos gépekben használt TEROSON VR 200 a Henkel Magyarország Kft. által forgalmazott hivatalosan engedélyezett és elismert

speciális gépjármű légkondicionáló rendszerek fertőtlenítésére szolgáló folyadéka.

Baktérium és gombaölő adalékanyaggal a hosszú távú hatás és tartós fertőtlenítés érdekében.

Gépeinket a szükséges vegyszer biztosításával bérelheti, így nagyobb gépjármű flotta esetén jelentős összeget spórolhat.

Nec-TEC OzoneMaster 8.000 Ft, Wynn's Aircomatic II 2,5 dl tisztító folyadékkal 12.000 Ft! 

Együtt csak 16.000 Ft-ért! 

 Árainkról és a technológiáról telefonon is érdeklődhet!

wynns-2pdf-1.jpg
Ultrahangos, Teroson Terosept 2 v. Wynn's Aircomatic II gépek használata:

Az ultrahangos készülékekhez való speciális fertőtlenítő folyadék egy professzionális szer a klímaberendezések szétszerelés nélküli tisztítására és fertőtlenítésére.

Az ultrahangos készülékek célja, hogy ultrahang segítségével gőzökké bontsa le a speciális folyadékot.

· A készüléket elöl, az utas oldali lábtérben helyezze el olyan módon, hogy annak kivezető csöve közel legyen az utastér levegő beömlő rendszeréhez. Indítsa el a jármű motorját!

· Állítsa a légkondicionáló rendszert 19 Celsius fokra és front befújásra. 

· A rendszer belső levegő keringetésre legyen állítva.

· A ventilátor erős fokozaton legyen tartva, láb felé nem fújhat.

· Az összes levegő-terelő nyílás nyitva legyen.

· Kapcsolja be a készüléket, a kábelt vezesse el az ajtó alatt, csukja azt rá. Szálljon ki a gépjárműből és az összes ablakot és ajtót tartsa zárt állapotban!

· A fertőtlenítő kezelés befejeztével a berendezés automatikusan kikapcsol. 

·  Az eljárás után 5 percig szellőztesse át az utasteret nyitott ajtókkal és működő ventilátorral!

Mi az az ultrahangos tisztítás?
Az ultrahangos ködpprlasztó gépek, mint a Teroson Terosept 2 v. Wynn's Aircomatic II, a beleöntött speciális fertőtlenítőszerek által segítik megtisztítani a jármű klímaberendezését és belső terét. A gépekben található ultrahangos cella a tisztítófolyadékot finom köddé porlasztja, amelyet a jármű klímaberendezés keringető rendszerén keresztül felosztja a szellőzőcsatornákba, valamint a belső térbe.  A folyadék porlasztása megakadályozza a kondenzációt, amely általában akkor keletkezik, amikor a folyadékot aeroszol formában porlasztják. Az ultrahangos ködpermetező által porlasztott folyékony részecskék 5 μm-nél kisebbek, ezért teljesen eloszlanak a jármű klímaberendezésében és szellőztető rendszerében. Ezt az adottságot nem lehet aeroszolos dobozok használatával elérni, mivel a porlasztott részecskék mérete és súlya azonnali lecsapódást okoz. 

Mi az az ózonos tisztítás?

 Az ózonos autóklíma tisztítás során a gépjármű utasterében elhelyezett ózongenerátor végzi a fertőtlenítést. Az ózongenerátor az levegő oxigénjéből állítja elő az ózont a gépben található kerámia lapokon keletkező elektromos kisülések által. Az ózon gáz magas fokú koncentrációban erős fertőtlenítő hatást fejt ki, mely könnyedén jut be a szellőzőjáratokba a pollenszűrőn keresztül is. A folyamat nem csupán autóklíma tisztításra, de az utastérben található egyéb korokozók eliminálására is alkalmas, különösen hatékony a dohányfűst okozta szagok eltávolításában. 
OZONEMASTER Kecskemét, kémiai légkondicionáló fertőtlenítés hatékonyan!
legkondi.jpg

Nézze meg a gépeket működés közben! 

Az eljárások közös pontja a járó motor és a belsőkeringetése állított ventiláció. Ebben az üzemmódban a gépjármű a légelszívón keresztül veszi fel a levegőt, mely  általában  a  lábtér alsó részén, a kardánalagút mögött található. Az összes eljárás egy helyen: https://www.youtube.com/
A kémiai fertőtlenítés alkalmazása során antimikrobiális hatású kémiai anyagokkal (porlasztott folyékony vegyszer vagy gáz) pusztítjuk el, illetve inaktiváljuk a környezetbe kikerült mikroorganizmusokat. A eljárások által a pollenszűrőn keresztül is érvényesül a fertőtlenítő hatás. A klímabomba vagy aerosolos termékek többsége nem biocid, virucid vagy fungicid hatású így azok hatóanyag tartalomban és porlasztási méretben sem mutatnak hasonlóságot az ipari eljárásokkal  szemben.  

Mi a különbség a módszerek között?

Az ózonos fertőtlenítés megszünteti, míg az ultrahangos, ködgenerátoros tisztítás meg is előzi a felületi fertőzöttség és szagok ismételt gyors kialakulását.  Gondoljon a fogmosásra és az azt követő szájöblítő használatának előnyeire. Mi ezért preferáljuk a kombinált eljárás alkalmazását a klíma tisztításban is. Kecskeméten kívül is van lehetősége kiszállással kérni szolgáltatásunkat!

Lajosmizse, Kerekegyháza, Ballószög, Helvécia, Városföld, Nyárlőrinc, Szentkirály, Nagykőrös településekre + díj ellenében vállaljuk a helyszíni kiszállást. Több gépjármű esetén a kiszállás ingyenes!
giuseppemondi754484unsplash.jpg
 Tudta, hogy bérelhet tőlünk szőnyeg és kárpittisztítógépet, ugrálóvárat, hőkamerát, ágaprítót? 
Tekintse meg weboldalunk főoldalát és tájékozódjon szolgáltatásainkról!
Megbízóink voltak többek között:
Ultrahangos porlasztóval történő vegyszeres kezelések:
Új autója van? Használt autót vett? Eladni készül? Dohányszagot érez autójában?
Rendelje házhoz az autó fertőtlenítést Kecskeméten! 
Hívjon Most! +36/70/279-9211
Fél az új autókból áradó bróm, PVC műanyagából felszabaduló klórtól, ólomtól és más nehézfémektől?
Nem tudja ki használta Ön előtt a gépjárművet és fél a legionella, MRSA, H1N1 fertőzésektől?
Rendszeresen dohányzott a gépjárműben, így annak eladási értéke csökkent?
A megoldást Mi kínáljuk! 
Rendelje meg nálunk a kedvező árfekvésű autóklíma fertőtlenítést és tisztítást, szageltávolítást!
Személygépkocsik mellett vállaljuk kamionok, teherautók vezetőfülkéinek, légkondicionáló berendezéseinek fertőtlenítését a megadott telephelyen, egyedi kedvező árajánlattal hétvégi munkavállalással is! 

Gondoljon saját és környezete egészségére és legalább évente tisztíttassa klímaberendezéseit, kérjen fel minket autója klímájának fertőtlenítésére és tisztítására!

Szolgáltatásunk révén Önnek nem kell gépjárművét autószervizbe vagy műhelybe vinnie, ugyanis mi ott végezzük el az autóklíma fertőtlenítést Kecskeméten ahol Ön akarja. 

Hívhat otthonához vagy munkahelyéhez, bevásárlóközpontok parkolóihoz! Amíg ön pihen, dolgozik vagy bevásárol addig mi a szükséges eszközök segítségével elvégezzük autóján a kért fertőtlenítést! Flottakezelők számára illetve több személygépjármű esetében egyedi árat ajánlunk hétvégi munkavállalással is! 

Javaslatunk alapján célszerű a klíma fertőtlenítést és tisztítást autójában akkor igénybe vennie, amikor nap végén már  többet azt nem használja, mivel ilyenkor már huzamos szellőztetésre sincs szükség.  

AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS KECSKEMÉT, INGYENES KISZÁLLÁSSAL.  Ózonos Fertőtlenítés És Ultrahangos Tisztítás Komplett Alkalmazása A Teljes Biztonságért.

Figyelem!

 A természetes eredetű gumi anyagokat az ózon oxidálja, így az utastérben tárolt ruhaneműk vagy eszközök eltávolítása javasolt a kezelés megkezdése előtt!  

OZONEMASTER: A TERMÉSZET EREJE
Autó fertőtlenítés Kecskemét!  Ózonos fertőtlenítés és ultrahangos tisztítás komplett alkalmazása a teljes biztonságért. 
fiat5002851727_1920.jpg
Személyautók tekintetében fontolja meg az eljárás igénybevételét, ha szeretne megszabadulni a következőktől:

- A légkondicionáló berendezésben megrekedt kórokozók
- a dohányfüst és egyéb szagok
- kárpitozott vagy bőr ülőfelületeken lévő baktériumok, vírusok
- hobbi állatok által hátrahagyott szagok
- penész és gombák.
Kisteherautók, buszok, kamionok, betegszállító autók klíma fertőtlenítése tisztítása:

- A légkondicionáló berendezésben megrekedt kórokozók
- verejték, testszag, dohányfüst
- állat, zöldség, élelmiszer szag
- mosószer, vegyi anyagok
- vér, vizelet dög szag felszámolása, megszüntetése céljából.
truck3354501_1920.jpg
Gyakori kérdések

Mi az az autóklíma tisztítás és fertőtlenítés? Mire jó az autóban a klíma tisztítás? Van-e káros hatása?

A légkondicionáló sajnos folyamatos törődést igényel. A "pocsolyaszag", "mocsárszag" vagy "ázott kutyaszag" a klíma beindítását követően sok autóban érezhető. Ez valójában a poshadt víz szag. A klímaberendezéshez tartozó szellőzőrendszer melegágya a különböző baktériumok, vírusok és a kocsiban fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák szaporodásának. A bekapcsolt ventiláció ezeket a mikroorganizmusokat működés közben az autó utasterébe juttatja, ami a légúti megbetegedést, allergiát is okozhat. Az ózonos illetve ultrahangos fertőtlenítés a szagok forrását célozza meg, de sajnos az iszapos lerakódásokat nem számolja fel, azokat fizikai úton kell eltávolítani. Az autóklíma rendszeres tisztítása - legalább évente egy alkalommal – nélkülözhetetlen, hogy a megnevezett szagok és fertőzés ne alakulhasson ki! Amennyiben szennyezet és elhanyagolt a klíma érdemes a hőcserélő mosatását is végrehajtani mivel az említett szagok az általunk alkalmazott módszerekkel nem minden esetben számolhatók föl.

A művelethez mennyire fontos a pollenszűrő cseréje?

Az autóklíma fertőtlenítése nem függ közvetlenül össze a pollenszűrő cseréjével. A gáz illetve a ködösítő gépek által 5 mikron méret alá porlasztott részecskéi a pollenszűrőn is áthatolnak. Az ilyen nanorészecske méretű cseppek már képesek a levegővel keveredve hatékonyan fertőtleníteni a gépjármű teljes szellőző rendszerét. Amennyiben pollenszűrőt cserélne, javasolt a fertőtlenítő kezelések előtt vagy után végrehajtatni azt.    

Milyen az általunk nyújtott autóklíma tisztítás?

Az ózonos autóklíma tisztítás során magas koncentrációjú ózon gázt fejlesztünk a jármű utasterében, ami nagyon erős fertőtlenítő hatásával elpusztítja az autó belterében, felületeken és a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat és penészgombákat, valamint a kellemetlen szagokat (pl.: dohányfüst). Az ózonos klímatisztítás lényege, hogy a szellőzőrendszer minden pontján ugyanolyan hatékony, 99,9% sikerrel pusztítja el a baktériumokat, egyedülálló módon.  Az ultrahangos és meleg ködösítő eljárással végzett fertőtlenítésnél speciális klíma és felület kezelésre alkalmas készítmény szétporlasztását végezzük ködfejlesztő gép segítségével, melynek során az extra kis méretű permet szemcsék, méretükből adódóan vékony filmréteget képeznek a szellőzőjáratokban, mely egyrészt megöli másrészt pedig megelőzi a kórokozók ismételt gyors megtelepedését. A tisztító gépek üzemeltetése járó motor mellett, bekapcsolt AC-val, belső keringetésre állított ventilációval történik. A gépek hálózati és 12 V feszültségű szivargyújtóról is üzemeltethetők, így a szolgáltatás bárhol elvégezhető.  Az alkalmazás hossza a szagok semlegesítése esetén változhat, azonban az ismert kórokozók 20-30 perc behatás után elpusztulnak a kezelések által. Javasoljuk évente a pollenszűrő cseréjét is, mely ugyan nem a szagok forrása, de telítődése a rendszer esetleges gyors visszafertőződését okozhatja. 
 
A fenti módszerek kombinált alkalmazása a lehető legmodernebb és leghatékonyabb eljárások az autóklíma tisztításra, a világ minden pontján egyaránt alkalmazzák.  

Van-e valamilyen káros hatása az ózonos klímatisztításnak?

Az ózongáz hosszú távú és nagy mennyiségű belélegzése egészségre káros, ezért a klímatisztítás során senki nem tartózkodhat az ózonnal kezelt területen. Az ózon élettartama azonban az erős oxidáló hatásának köszönhetően rövid, a molekulák nagy része kb. 20-30 perc elteltével visszaalakul oxigénné. Miután alaposan kiszellőztettük az autót, már nyugodtan beülhetünk az autóba, semmilyen káros hatástól nem kell tartanunk.