CIKKEK ÉS TAPASZTALATOK A TÉMÁBAN

OzoneMaster Pro 30000 TS Ózongenerátor
Mi ezzel dolgozunk mert magyar gyártású, CE tanúsítvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi az Európai Unióban való felhasználást. Óránkénti 30g ózonkibocsátási teljesítményével akár 380 légköbméteres helyiségek ózonos kezelésére is alkalmas. (152 m2 2,5 m magassággal számolva)

Bővebben: Itt

Kliniko-Tempo kéz- és felületfertőtlenítő szer
 KORONAVÍRUS-ÖLŐ HATÁS!
A Kliniko-tempo közvetlenül a felületre permetezhető elpárolgása megvárható. Használata után nem kell vízzel leöblíteni a felületet (az élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületet sem). Színezék-és illatmentes. Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai hatásfokozóktól. Nyomok és ragadós maradványok nélkül szárad.  Gyors behatási idő (30 másodperctől)
Mi ezt választottuk, mivel hatékonysága mellett árban is kedvező, így fertőtlenítő szolgáltatásunk kedvezőbb árfekvésben érhető el, mint a legtöbb más szolgáltatóknál. Magyar termék! 

Bővebben: Itt

A KORONAVÍRUS HALÁLOS ELLENSÉGE AZ ÓZONGENERÁTOR, DE VIGYÁZNI KELL VELE – KIPRÓBÁLTUK A GYAKORLATBAN
Virológusokat kérdeztünk arról, hogy a tüdőre veszélyes ózon mennyire hatékony fegyver a koronavírus elleni harcban, beszéltünk a mentősökkel és ózongenerátorral lefertőtlenítettünk egy autót.

Bővebben: Itt

ÓZONOS TAKARÍTÁST TESZTEL A BKV
Ózonos fertőtlenítést tesztel az autóbuszain a koronavírus-járvány miatt keddtől a BKV, a technológia sikerrel veszi fel a harcot a levegőben és a felületeken megtapadó vírusok, baktériumok és gombák ellen - közölte a társaság az MTI-vel.

Bővebben: Itt

Az autóklíma tisztításához és fertőtlenítéshez kapcsolódó tapasztalataim, ügyfelek beszámolói:
Felhasználási javaslatok, tapasztalatok, tippek, ötletek, megoldások.

-Legújabb ügyfelem olyan 10 éves autót hozott el melynek klímája bekapcsolást követően kb 20 mp -ig meleg párás levegőt fúj poshad víz szaggal egyetemben. 30 perces vegyszeres kezelést alkalmaztam melyet egy óra múlva megismételtem. A klímaredszert ezt követően alaposan ki kellett szárítani és az eljárás így hatékonyan kezelte a problémát. A gombaolő vegyszeres kezelés a penészesedést szűnteti meg és megakadályozza annak kiújulását.  

-Egy ügyfelem 1,5 éves autót hozott el személyesen, családjával. Az autó újszerű az autóklíma rendesen, problémamentesen üzemelt. Felkérés alapján ózonos  autóklíma tisztítást végeztem, melyről az interneten olvasott. Elmondtam, hogy minimum évente fertőtlenítesse a klímát, hogy ne alakulhasson ki kellemetlen szag a használat során illetve saját és családja egészségét megóvja a felsőlégúti megbetegedésektől. 

-Munkahelyhez hívtak ahol külföldről behozott 8 éves autó klíma fertőtlenítését kérték. A tulajdonos elmondása szerint az autó klímájának működtetése közben allergiás reakciók lépnek fel nála. Tüsszög, könnyezik a szeme és folyik az orra, többször kapott felsőlégúti megbetegedést feltehetően az autó klímája miatt. Az autó szellőzőrendszerének és az autó teljes utasterének fertőtlenítését hajtottam végre ózongenerátor és ultrahangos párologtató alkalmazásával. Feltehetően allergiás tünetei egy időre megszűntek azonban ebben az esetben félévente visszatérően javasolt a fertőtlenítés elvégzése valamint az autó üléseinek kárpittisztító géppel történő rendszeres  tisztítása.

-Telefonon érdeklődött egy személy, aki autóklíma tisztításhoz habot vett és azt alkalmazta. elmondása szerint a hab alkalmazása óta, kellemetlen szagot áraszt az autóklíma, használat során. Elmondtam, hogy én ezt a módszert nem alkalmazom és sok negatívumot olvastam a fórumokban használatáról. Sok fórumon arról számolnak be, hogy a hab könnyen kárt tehet az autó elektronikájában ezért azt nem javasolják használni. A legtöbb véleményíró egyetért az ózonos fertőtlenítés hatékonyságáról, bár többen arról számoltak be, hogy az igazán szagos, büdös klímát nem minden esetben hozta helyre. Itt szintén azt javasolják, hogy az autót belülről megbontva fizikailag próbálják a klíma berendezéseit tisztítani, melyhez autószerelő igénybevétele javasolt. Ennek végrehajtása után azonban javasolt a teljes rendszer ózonos fertőtlenítése, hiszen még a fizikai megbontás által sem lehet a szellőzőjáratokat teljes egészében manuálisan kitakarítani. A gáz légnemű ózon azonban minden résbe kifejti hatását.

-Hét év körüli külföldről behozott autó klímájának teljes fertőtlenítését hajtottam végre ózongenerátorral majd ultrahangos eljárással klíma tisztító folyadékot oszlattam szét az utó légbeömlője alatt a tisztítás érdekében. Az autó klímája rendkívül büdös volt a tulaj elmondása szerint a pollenszűrő cseréje három héttel ez előtt történt. A kezelés után pár nappal elmondta, hogy a klíma szaga visszatért és elmondta hogy esőzések során az autó szélvédőjének tömítése mellett beázik az autó és áporodott szagot érez. Közös gondolkodás során arra a megállapításra jutottunk, hogy érdemes lenne a pollenszűrőt ellenőriznije, mert lehet, hogy valamilyen módon az is elázik és annak a szagát érezheti az utastérben. Amennyiben a szűrő nem szagos más helyek beázása is jelentheti a problémát. A beázás megszűntetése az elsődleges cél, ezt követően a beázott részek fizikai tisztítása, majd legvégén a rendszer teljes fertőtlenítése jelenthet megoldást a problémára. A folyamatos beltéri beázás miatt a szellőzőrendszert is érintően gomba, vírus és baktérium telepek alakulhatnak ki, melynek károsak az egészségre ezért az állapot mielőbbi megszűntetése célszerű. 

-Felkérésre teljes autóklíma tisztítást végeztem Kecskeméten a Vágó utca 19. szám udvarában. Az autó 10 év körüli a klímája nem volt eddig fertőtlenítve. Az A/C bekapcsolásnál kismértékben érezhető kellemetlen szag jelentkezett. A tulajnak elmondtam, hogy a sokéves használat eredményeként, és mert a klíma tisztítása illetve fertőtlenítése nem volt rendszeres, lerakódások jelentkezhettek a párologtató környezetében. Az ózonos eljárás 20 perc alkalmazással feltehetően a probléma megoldásra kevés lett volna, ezért javasoltam az ultrahangos tisztítás alkalmazását mely a párologtatót is célba veszi. A klímatisztító folyadék eljut a rejtett zugokba is, ahol lecsapódása után az alatta lévő szennyeződéseket feloldja. 
Az eszközök alkalmazása után feltehetően a szag megszűnt, azonban nem garantálható a hosszútávú kellemes illat. Feltehetően az autóklímája fizikai takarításra szorul, melyhez az autó megbontására van szükség. A rendszeres klíma fertőtlenítéssel és ultrahangos tisztítással ez a probléma nem merült volna fel vagy még később jelentkezett volna.     

-Lakótelepre hívtak Kecskeméten ahol 8 év körüli autó konkrét fertőtlenítésére kértek fel, állítólag az autószerelő javasolta a klímatisztítást. Az autó klímája egyébként rendben volt. Ózonos és ultrahangos kezelést alkalmaztam, 45 percen keresztül, mellyel a hosszútávú fertőtlenítés garantált. Javasoltam, hogy az autóklíma tisztítást jövő évben is végeztesse el, azonban neki sűrűbben nem érdemes, mivel autóját csak alkalmanként, főleg klíma nélkül használja.

-Telefonhívás során elmondja az ügyfél, hogy külföldön dolgozik ritkán van otthon és sokat használja az autóklímát utazásai során. Szeretne fertőtlenítést kérni mert aggódik az egészségéért. Javasoltam, hogy itthon tartózkodása esetén, akár hétvégén is keressen fel ismét, ha már tudja a napot, amelyiken a fertőtlenítést szeretné végrehajtatni.   

-Érdeklődésre elmondtam, hogy az ózonos fertőtlenítés biztonságosan hajtható végre, csak be kell tartani a biztonsági szabályokat. Amennyiben ismeri azokat kölcsön
özhet is ózongenerátort az Ozonemaster.hu-tól és akár autója mellett szobáinak fertőtlenítését is végrehajthatja magának.

-Lakóautó tulajdonos keresett meg telefonon, aki ózonos fertőtlenítést kért, mivel autóját használtan vásárolta. A vezetőfülke és a lakótér egybenyitható volt, így az ózon átjárhatta az egész gépjárművet. A tapasztalat szerint érdemes ilyen méretű autóknál külső energia forrásról működtetni az ózongenerátort és az egyenletes eloszlás érdekében ventilátorral segíteni a légmozgást. A kárpitok textilfrissítő vegyszerrel kerültek kezelésre, melyekből a szagot az ózon és a vegyszer együttesen vette ki. Az ózongenerátor működtetése két óra hosszát vett igénybe a szagtalanítás maradéktalan teljesítése végett. A lakótérben a hangyák is megjelentek, melyekre az ózonkezelés látható módon befolyást nem gyakorolt, azok ki irtása feltehetően az ózonnal nem ésszerű, mivel egyes tanulmányok szerint, akár 24 órás kezelést is túlélhetnek egyes ízeltlábúak.

-Új autó esetében végrehajtott ózonos és ultrahangos kezelés, bőr kárpitozású autóban elérte célját, feltehetően sokáig problémamentes működés garantálható az alkalmazás által, mely egyben megelőzi a nyáron elkapható légúti fertőzések kialakulását.  
   
-Lakótelepen került végrehajtásra ózonos és ultrahangos kezelés. Két autó tekintetében, párhuzamosan végrehajtott munkával jelentős kedvezmény biztosítására került sor. 

- A 2019. júniusában a korábbi 7.000 mg/h óra teljesítményű készülékünk nagyobb teljesítményűre cserélődött. A 30.000 mg/h óra teljesítményű ózongenerátorunk autóklíma tisztításra és ingatlanok  kémiai tisztítására egyaránt alkalmas. Az ózontermelés nagysága 10-20 illetve 30 g/h nagyságra állítható és automata időzítővel felszerelt. Mérete és súlya alapján könnyen szállítható, teljesítménye alapján a piacon kapható egyik legerősebb teljesítményű. 

- Az autóklíma ultrahangos tisztításában is gépfejlesztésre került sor. A Henkel által gyártott Teroson Terosept 2 gép mind megjelenésében, mind teljesítményben kiváló minőséget képvisel. A gép ultrahangos frekvencia által a speciális tisztítófolyadékot 5 mikron alá porlasztja. Maradéktalanul elpusztítja a baktériumokat, és megakadályozza az új baktériumok megjelenését. A tisztítószer nem mérgező, nem tartalmaz oldószereket, nem okoz allergiás reakciókat. Javítja az autó hűtési hatékonyságát. A szer a szellőzőjáratokba bejutva, vékony filmréteget képez, ezáltal előzve meg a gyors ismételt felülfertőződést. 

-Két autó autóklíma fertőtlenítését kérték a nyár folyamán, mivel a megrendelő gyermekei rendszeresen megfáztak, amikor bekapcsolt klíma mellett hosszabb utakra indultak. A módszer kiválóan alkalmas az úgynevezett klíma betegségek megelőzésére ezért javasoltam a gyerekek érdekében a gyakrabb fertőtlenítés végrehajtását.

-Ügyfelünk külföldről behozott autót vásárolt, melynek tulajdonviszonyai általa ismeretlenek voltak. Egészségének megóvása érdekében kérte az autóklíma tisztítást. Ezt mindenkinek javasolhatjuk, hiszen nem tudjuk, hogy az általunk vásárolt autók korábbi tulajdonosai milyen betegségben szenvedtek vagy éppen mire használták autójukat, mit szállítottak velük. Ilyenkor az egészségünk érdekében érdemes a legrosszabbra gondolni és nem kockáztatni. Minden esetben intézkedjen az autóklíma tisztításra, hiszen a kereskedők és a volt tulajdonosok eladás előtt vagy eladás során erre már feltehetően nem áldoztak pénzt.